У Хрестівській громаді на Херсонщині цьогоріч до школи пішли 77 першокласників

3 года назад 0

Щасливі очі, посмішки та щирі емоції. У школах Хрестівської громади пролунав довгоочікуваний дзвоник та відбулася урочиста лінійка для 77 першачків з Долинської, Новонаталівської, Надеждівської, Хрестівської та Шевченківської ЗОШ.
Свято для них розпочалося з приємних подарунків від «Благодійного фонду Володимира Хвостова». Засновник фонду, меценат та депутат обласної ради від партії Слуга Народу Володимир Хвостов , протягом кількох років поспіль вітає школярів із початком та закінченням навчального року, та дарує цінні подарунки.
Ось і цього разу хлопці та дівчата, які вперше переступили шкільний поріг, отримали приємні сюрпризи від Благодійного фонду – футбольні, волейбольні м’ячі та сувенірну продукцію.
«Дітям не вистачає свят і маленьких радощів. Нам дуже хотілося порадувати першачків подарунками, підтримати теплими словами, долучити до спорту та здорового способу життя», — зазначив Володимир Хвостов та побажав кожному з них навчатися з цікавістю і задоволенням. Вчителям – сил та натхнення. А батькам – терпіння, адже школа є школа.
І справді, День Знань – одне з головних свят навчального року – урочисте, хвилююче і відповідальне. Разом з тим, це свято об’єднує всю громаду – від найменших, тих хто йде до першого класу, до серйозних старшокурсників – тих, хто стоїть на порозі дорослого життя.
Учні, їхні батьки та керівництво навчальних закладів висловили подяку за увагу та турботу, і пообіцяли радувати гарними оцінками і досягненнями в спорті.
А представники відділу освіти, культури, молоді та спорту Хрестівської ОТГ вручили подяку Володимиру Хвостову за небайдуже ставлення до розвитку спорту, добрі справи та щедрість.
Анна ДМИТРІЄВНА