У Новій Каховці розпочався ІІІ етап Кубка України з волейболу серед чоловічих команд

2 года назад 0

На Херсонщині в місті Нова Каховка розпочався ІІІ етап Кубка України з волейболу серед чоловічих команд.
Позмагатися з збірною командою Херсонської області «Берегиня» завітали дві команди Суперліги — Збірна Харківської області — «Юридична академія» (яка в минулому році стала бронзовим призером чемпіонату України) та ВК «МХП-Вінниця» смт. Тростянець.
Кубок України проводиться в п'ять етапів, на кожному з яких команди розподіляються на групи.
Команда Херсонської області «Берегиня» двічі ставала переможцем своїх груп і таким чином вийшла в ІІІ етап престижних змагань. І за підсумком жеребкування, уже втретє в цьому сезоні черговий етап Кубка України проходить в м. Нова Каховка в спортивній залі "Будівельник".

Такий значущий для Херсонщини захід став можливий завдяки самовідданій праці тренерів Новокаховської ДЮСШ під керівництвом Петра Бойка, пітримці Новокаховської громади на чолі з міським головою Володимиром Коваленко та постійній спонсорській допомозі депутата облради Віктора Деркача.
Саме завдяки небайдужим людям, кожен з яких робить свою справу на своєму місці, і можливий подальший розвиток спорту та нашої області." — впевнений начальник управління фізичної культури, молоді та спорту Херсонської обласної державної адміністрації Віталій Вибранський.
Розклад ігор:
21 січня 2022 р. 18.00. «Збірна Харківської області-Юридична академія» м. Харків – «Берегиня-Збірна Херсонської області-ДЮСШ» м. Нова Каховка
22 січня 2022 р. 14.00. ВК «МХП-Вінниця» смт. Тростянець – «Збірна Харківської області-Юридична академія» м. Харків
23 січня 2022 р. 11.00. «Берегиня-Збірна Херсонської області-ДЮСШ» м. Нова Каховка – ВК «МХП-Вінниця» смт. Тростянець