У Скадовську депутати зупинили спробу незаконного будівництва

3 года назад 0

Незаконне будівництво автомийки прямо посеред приватного житлового сектору Скадовська, вдалося зупинити завдяки своєчасному реагуванню депутата Херсонської обласної ради Сергія Кульчиковського.
До депутата обласної ради Сергія Кульчиковського звернулися його виборці – жителі Скадовська, які висловили обурення фактом будівництва технічного об’єкту у житловому районі курортного міста автомийок.
По факту здійснення незаконного будівництва по вул. Покровська, 65 було зроблено звернення до поліції по факту незаконного будівництва. Комісія міської ради на чолі з Грищенком О.В. разом з Кульчиковським С.М та депутатами міської ради провела обстеження об’єкту, зафіксовала факт проведення будівельних робіт, а саме — буріння свердловини на відповідній території без дозвільних документів.
Прибувший на виклик депутатів наряд поліції оперативно склав відповідний акт та здійснив арешт бурової станції та допоміжної техніки на території будівництва.
«Ми і надалі будемо розбиратися з подібними фактами незаконної забудови — діяти в рамках закону та згідно своїх депутатських повноважень, оскільки саме люди – мешканці Скадовська довірили нам представляти і захищати їх інтереси», — прокоментував подію депутат Херсонської обласної ради Сергій КУЛЬЧАКОВСЬКИЙ .
Фото Скадовська міська рада