У Таврійську на Херсонщині відкрили новий стадіон

3 года назад 0

Вчора, 16 вересня у Таврійську відбулося офіційне відкриття багатофункціонального стадіону "Локомотив", який споруджено за Програмою Президента України "Велике будівництво". Таку назву стадіон отримав недаремно, адже це місто залізничників.
Сучасний, комфортний та безпечний спортивний майданчик облаштований штучним покриттям для занять футболом та легкою атлетикою. А глядацькі зали мають зручні сидіння. Цей об'єкт буде забезпечувати належний рівень організації тренувального процесу та можливість проведення змагань на високому рівні.
Відтепер немає сумнівів: з таким сучасними стадіоном, наші молоді таланти обов'язково будуть займати призові місця і в національних, і в світових змаганнях.
Благодійний Фонд Ігоря Колихаєва "НАМ ТУТ ЖИТИ!" завжди підтримує і розвиває фізкультурно- спортивний рух на Херсонщи ні . Цього разу для сучасного стадіону придбали футбольні ворота, а гравцям подарували м'ячі.
"Від себе особисто та БФ Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» хочу зазначити, ми прагнемо, щоб спортивне життя в регіоні активно розвивалось. Цей стадіон приклад того, як спільними зусиллями ми можемо реалізувати навіть дуже амбітні мрії. Бажаю успіху та майбутніх звершень!", — побажав Геннадій ЛАГУТА.