Учасники бойових дій Бериславського району можуть пройти навчання у 8 центрах професійно-технічної освіти

5 месяцев назад 0

Бериславська філія Херсонського обласного центру зайнятості пропонує різні можливості для повернення захисників і захисниць до продуктивної зайнятості .

Передусім – це пошук як підходящої так і бажаної роботи за освітою та професійним досвідом. Для самостійного пошуку роботи існує «ЄДИНИЙ ПОРТАЛ ВАКАНСІЙ», де зібрані актуальні пропозиції провідних українських сайтів з пошуку роботи  
 Також, пропонуємо добірку корисних посилань, щодо активних програм служби зайнятості:

Учасникам бойових дій пропонується професійне навчання або перенавчання та підвищення кваліфікації, яке організовується у 8 центрах професійно-технічної освіти ДСЗ за 95 спеціальностями та 365 освітніми програмами .
Ветерани мають можливість отримати ваучер на навчання за однією із 124 професій в ІТ-галузі, будівельній індустрії, сфері транспорту, освіти, медицини тощо, вартість якого – до 26840 грн. Профдіагностичне тестування допоможе визначити здібності та схильності до тієї чи іншої професії.

Фахівці нададуть консультацію, щодо професійного вибору за допомогою онлайн платформи МОЯ ПРОФЕСІЯ: Консультаційна мережа   
У рамках проєкту «єРобота» для захисників діє програма «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей», згідно з якою держава надає кошти у розмірі до 1 млн грн для започаткування або розширення власного бізнесу.

Участь у програмі можуть взяти й люди з інвалідністю внаслідок війни Отримати онлайн консультацію можливо зателефонувавши на «гарячу лінію» Бериславської філії Херсонського обласного центру зайнятості.