Загарбники атакують КАБами Херсонщину, багато руйнувань у низці населених пунктів – Прокудін

2 недели назад 0

17 населених пунктів були обстріляні армією рф на правобережжі Херсонської області. Вибухового та уламкового поранення отримали чоловік та жінка. Також ворог б’є керованими авіабомбами та спричиняє багато руйнувань.

Про це повідомляє у "Єдиних новинах" начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає   .

"17 населених пунктів були на правобережжі обстріляні: Херсон, Антонівка, Білозерка, Берислав. Пошкоджено 1,5 десятки приватних будинків, багатоповерхівки, також прилетіло і по адмінбудівлі, а також по газогону. Крім того ворог атакує керованими авіабомбами, скидали бомби на Дніпровський, Іванівку, Червоний маяк. Там дуже багато руйнувань" , — зазначив очільник ХОВА.
Він також повідомив, що з ранку під авіаційними і артилерійськими ударами Білозерка, де понівечено понад 2 десятки приватних будинків.

За словами Прокудіна, у Білозерці постраждала жінка, яка їхала маршруткою, — її доставили до лікарні, діагностували вибухову травму, зараз вона у середньому стані важкості, знаходиться у лікарні.

Минулої доби поранення отримав 50-річний волонтер, якого було поранено на околиці села Львова. Йому надали допомогу та відпустили на амбулаторне лікування.