Засмучений, через розлучення, херсонець вирішив хильнути та поїздити містом на червоне світло

5 лет назад 0

На вулиці Кулика вчора близько 2-ї години ночі патрульні помітили автобус «Рута». Транспортний засіб на очах у інспекторів проїхав на червоний сигнал світлофора. Поліцейські вирішили його зупинити. У водія під час спілкування охоронці порядку помітили ознаки алкогольного сп’яніння.

Той визнав, що вживав спиртне. Чоловік розповів, що перебуває в процесі розлучення й у зв’язку з цим випив. Він погодився пройти огляд за допомогою алкотесту «Драгер» на місці. Прилад показав результат 2,16 проміле, що майже в 11 разів перевищує допустиму норму. Патрульні викликали евакуатор, щоб доправити автобус на арештмайданчик. У цей час водій почав поводитись агресивно. Він висловлювався нецензурною лайкою в бік інспекторів та перехожих, не припиняв правопорушення та на зауваження охоронців порядку не реагував. 

Патрульні затримали його й доправили до Дніпровського відділення поліції. На 42-річного херсонця інспектори склали адмінматеріали за ст. 122 (Проїзд на заборонний сигнал світлофора), ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 173 (Хуліганство) та ст. 185 (Непокора вимозі поліцейського) КУпАП. Автобус таки евакуювали на арештмайданчик.