Заступник голови ХОДА Андрій Граділь розповів скільки на Херсонщині було збудовано та реконструйовано стадіонів та спортивних майданчиків

2 года назад 0

Заступник голови ХОДА Андрій Граділь розповів скільки на Херсонщині було збудовано та реконструйовано стадіонів та спортивних майданчиків

Проєкт « Велике будівництво » — масштабна розбудова якісної інфраструктури України. Це дороги та школи, дитячі садки, центри екстреної медичної допомоги та стадіони. … 2021 року до програми « Велике будівництво » долучаються 16 проєктів культурного напрямку та 10 об'єктів культурної спадщини.

Однин із напрямків, що перелічувалися вище, є спорудження стадіонів та спортивних майданчиків.

Так, за минулий рік, в рамках "Великого будівництва" на Херсонщині було збудовано та реконструйовано 3 таких об’єкти: комплекси спортивних майданчиків у с. Чорнобаївка та у м. Таврійськ. Також завершено 1 чергу будівництва басейну дитячому садочку № 85.

Про це на своїй сторінці в Facebook розповів заступник голови ХОДА Андрій Граділь:

"Всі побудовані спортивні об’єкти можуть стати справжніми спортивними магнітами. Наприклад, спортмайданчик, що споруджений у Таврійську, де збудовано футбольне поле розмірами 105 на 68 м, бігову доріжку довжиною 400 м, а також роздягальні, вбиральні, душові.  
Новозбудований майданчик у селі Чорнобаївка має футбольне поле, бігову доріжку, мобільні модулі для суддів, команд та складування інвентарю, вбиральні. Також на стадіоні реконструйовані трибуни з доступом для маломобільних груп населення.  
А ось у дитячому садочку № 85, реалізовано першу чергу капітального ремонту басейну. В цілому будiвeльники вiднoвлюють пpимiщeння зaгaльнoю плoщeю 312 м2. Пicля зaкiнчeння кaпpeмoнту виxoвaнцi дитcaдкa змoжуть зaймaтиcя плaвaнням у cучacнoму бaceйнi, poзpaxoвaнoму нa 15 ociб."