Зі стрілецькою зброєю і без засобів захисту — на лівобережжя Херсонщини прибуло поповнення російських військ

1 год назад 0

На тимчасово окуповану територію Херсонської області прибуло поповнення російської армії. Солдати мають тільки стрілецьку зброю і не мають засобів захисту. Про це  Генштаб ЗСУ в оперативній інформації станом на 6 ранку 23 січня.

За даними штабу ротація відбувалась з 18 по 21 січня. Особовий склад російського війська прибув до сіл Виноградове та Брилівка. Лише кілька з військовослужбовців РФ мали бронежилети, військову техніку не завозили, йдеться в повідомленні.

Водночас російська армія продовжує обстрілювати населені пункти Херсонщини, розташовані на правому березі Дніпра. Минулої доби обстріляла з реактивних систем залпового вогню Дудчани, Інгулець, Гаврилівку, Бургунку, Монастирське, Антонівку та Херсон.

Що відомо

  • На Херсонському напрямку російські військові протягом доби з реактивних систем залпового вогню та ствольної артилерії обстріляли Дудчани, Монастирське, Антонівку, Берегове, Янтарне та Херсон
  • Російська армія 22 січня обстріляла тимчасово окуповані Олешки. Внаслідок обстрілів пошкоджені школа та будинки.
  • До міської лікарні тимчасово окупованої Нової Каховки щодня привозять поранених російських військових на вантажних та легкових автомобілях.