Зі знищеного росіянами будинку в Херсоні дивом врятувались мама та дві її доньки

7 месяцев назад 0

Внаслідок обстрілу житлового фонду у ніч з 1 на 2 жовтня зруйнований вщент будинок, в якому проживала херсонка Ірина та дві її доньки. Зараз родина у лікарні

Лишилися всього, але залишилися живими. Історію Ірини Лазарєвої  кореспондентка 1+1 Наталія Нагорна. 

«Сьогодні ми бачили, як в Херсоні тягнуть поранених з обстріляної машини, як горять автівки від прильоту, як побило церкву, магазини, кавʼярню, гуманітарний центр, як горіло житло людей… Але з такого, що розбиває серце… Це Ірина Лазарєва. Сьогодні вранці в її будинок прилетіло. І дві її доньки — 12-річна Еля та 13-річна Аня знайшли її, привели до тями і витягли з-під уламків. Вони втрьох у лікарні і на цьому фото Аня втішає маму, якій попалило волосся. Вони втратили все, але лишилися живі. Їм нема, де жити. Я попросила в Ірини номер — у кого є конкретні пропозиції по житлу для неї та дівчат — напишіть, я вас сконтактую, хоча їм ще потрібен час одужати» , — написала Наталія у Фейсбуці.

Як зясувалося, одна з дівчат отримала осколкове поранення, їй надають хірургічну допомогу, інша знаходиться у стані важкого психологічного шоку.

Також стало відомо про смерть поліцейського, який отримав важкі поранення, рятуючи цивільного під час ворожого обстрілу Херсона. 

Лікарі зробили все можливе, аби врятувати життя чоловіка. Однак поранення виявилися надто тяжкими, серце правоохоронця зупинилося на операційному столі, повідомив начальник ХОВА Олександр Прокудін.