Анастасія Павлова виборола “золото” на змаганнях у Львові

2 месяца назад 0

З 8 до 12 березня у Львові проходять Всеукраїнські змагання серед найсильніших спортсменів зі стрільби з лука. На них успішно виступає лучниця з Нової Каховки Анастасія Павлова.

Що відомо? У суботу,9 березня, відбулися кваліфікаційні змагання серед жінок і чоловіків. Відома спортсменка з Нової Каховки Анастасія Павлова настріляла на перше місце та набрала 676 очок.

У неділю, 10 березня, пройшов "раунд вибуття". Павлова в 1/8 фіналу перемогла Ірину Семенову з рахунком 6:2. Потім у 1/4фіналу завдала поразки Ользі Шубкіній – 6:2. У півфіналі новокаховчанка пройшла Дзвениславу Черник зі Львова (7 — 1) і виборола місце у фіналі.

Ну, а у фіналі їй протистояла львів'янка Вероніка Марченко, давня подруга по збірній України. Перестрілка закінчилося з рахунком 7:1 на користь Анастасії. Таким чином вона втборола "золото" змагань. Це підтверджує суддівський протокол.

Наша землячка виступала за за Херсонську школу вищої спортивної майтерності.

Що було раніше? На недавньому чемпіонаті Європи у приміщенні у хорватському Вараждині у складі жіночої команди з класичного лука Анастасія Павлова отримала “золото”. А в особистотму заліку здобула “срібло”.

А торік у червні лучниця з Нової Каховки відзначилася на Європейських іграх-2023 новим рекордом. У кваліфікації класичного лука серед жінок спортсменка набрала 681 очко та побила рекорд Євроігор.

Нагадаємо, Aнacтaciя Пaвлoвa нapoдилacя у Новій Каховці 9 лютoгo 1995 pоку. Вона зacлужeний мaйcтep cпopту. Пepeмoжниця чeмпioнaту свiту 2014 року у пpимiщeннi (кoмaнднi змaгaння), бpoнзoвa пpизepкa (ocoбиcтi змaгaння). Багаторазова чемпіонка України. Неодноразова переможниця і призерка чемпіонатів Європи. Учасниця XXXII літніх Олімпійських іграх 2021 року в Токіо.