БСФК – “Дніпро 3:7

2 года назад 0

2.02.22 УХЛ.  БСФК – “Дніпро 3:7  (2:0, 1:4, 0:3)

Шайби:  1:0 – Пасманік (Лісіцин, Бешаров), 0:40. 2:0 – Пасманік (Гребеник, Давидов, більш.), 18:10. 2:1 – Ратушний (Хамматов), 27:12. 3:1 – Лісіцин (Давидов), 27:36. 3:2 – Сергєєв (Попов), 30:05. 3:3 – Хамматов (Кирющенков), 36:05. 3:4 – Колобов (Сергєєв, Ратушний), 37:53. 3:5 – Тищенко (Бандуркін), 44:20. 3:6 – Попов (Сергєєв), 47:01. 3:7 – Хамматов (Кирющенков, Бондаренко), 58:02.

БСФК : Сушак (Пастушенко); Гребеник – Давидов, Логач – Кисельов, Дахновський – Портной, Козловський – Іщенко; Лісіцин – Бешаров – Пасманік, Кривоножкін – Панченко – Стецюра, Грабовецький – Андрющенко – Койда, Р.Бойко – Боярчук – Шевчук.

«Дніпро» : Захарченко (Сулютін); Горечишніков – Катрич, Саврицький – Ратушний, Павлов – Голубич, Будько – Панков; Колобов – Сергєєв – Попов, Кирющенков – Хамматов – Бондаренко, Мельник – Бандуркін – Тищенко, Дворник – Булах – Русаков.

Кидки : 30(10+9+11) – 39 (9+17+13).
Штраф : 2 (2+0+0) – 8 (6+0+2).

“Дніпро” вперше вийшов на лід із чотирма парами захисників – відновився капітан команди  Євген Ратушний  і знов на льоді з’явився  Кирило Катрич . З урахуванням завершення трансферного часу можна сказати, що херсонці були майже в оптимальному складі.

БСФК зробив ставку на першу п’ятірку Пасманік-Башаров-Лісіцин і вона зіграла. Хвилини не минуло як господарі відкрили рахункок:  Леонід Пасманік  замкнув передачу  Андрія Лісіцина  – 1:0. Надалі команди обмінювались атаками, але обом не вистачало точності останнього кидка. За 3 хвилини до першої перерви “Дніпро” у меншості. БСФК вводить шайбу в нашу зону, вибудовує квадрат, розігрує шайбу – кидок і добивання Пасманіка після атаки  Дениса Давидова  – 2:0.

2-й період – на старті вже “щуки” мають чисельну перевагу. Але можливістю скоротити рахунок херсонці не скористались.
Віталій Кирющенков  прагнув перекинути  Назарія Сушка  з незручної руки. Ще раз Кирющенков мав нагоду розмочити рахунок на 28-й хвилині, але тільки дальній кидок Ратушного дав привід радіти херсонським вболівальникам – 2:1.

Але не пройшло і хвилини, як Катрич з Гречишніковим дозволяють Лісіцину добити шайбу на п’ятачку воріт – 3:1.

31 хвилина –  Платон Попов  проходить правим флангом до воріт суперника, кидає сам, голкіпер парирує, але  Олексій Сергєєв  першим на добиванні – 3:2.

Надалі знов йшла рівна боротьба, де голкіпери обох команд вигравали свої дуелі. Так, Сушак завадив форварду, коли за 4 хвилини до перерви чудовий пас на вихід отримав  Булат Хамматов . Але другу свою спробу нападник “щук” використав результативно і з незручного гака ключки кидає над плечем воротаря – 3:3

2:07 до перерви –  Нікіта Колобов  обігрує двох суперників і схожим прийомом виводить вперше херсонців вперед – 3:4.

Зрозуміло, що головний тренер броварчан  Олександр Бобкін  мав врозуміти свою команду у перерві, але херсонці уважно пильнують головну трійку господарів та руйнують атаки БСФК на старті періоду. Сушак витримує постріл з близької дистанції від Попова. Але за 5 хвилин після початку  Данило Тищенко  підхоплює шайбу після відскоку від борту і переправляє її до сітки – 3:5.

БСФК не здається, створює моменти силами першої трійки, але на 47 хвилині – вигране вкидання в зоні суперника і дальній кидок Попова під ліву стійку – 3:6.
Якимось дивом  Кирило Бондаренко  не замкнув чудовий простріл Кирющенкова. Такий же “трюк” демонструє і Колобов…Кирющенко використовує помилку оборонців і вискакує один в один, але не переграє воротаря. Господарі відповідають хиба що кидком Давидова.
Чотири з половиною хвилини до сирени – “Дніпро” у меншості,  Едуард Захарченко  у грі. БСФК не створює нічого загрозливого, а в рівних складах “щуки” переходять в атаку, і Хамматов добиває шайбу після сейву Сушака – 3:7.

Башаров виконує рейд відчаю, але відлітає після зіткнення з голкіпером херсонців, Лісіцин встигає завдати кидка на останній секунді – і все.

Головний тренер “Дніпра”  Віктор Богатирьов  після матчу сказав:

Вольова перемога, з дороги, поки вкатились у перший період, хоча мали моменти, могли забивати. Але програючи, у 2му та 3му періоді хлопці добре зіграли, забили голи. У роздягальні після першого періоду не було якогось нагнітання, просто підказали, як зіграти краще.
БСФК добре почав, мав моменти забити ще. Молоді хлопці, можливо. десь ще не повірили, що можуть далі грати й забивати.
Щодо комплектації – тренер завжди чимось не повністю задоволений, але що є, то є. Поки все нормально, за виключенням одного травмованого нападника, а так, у принципі нарікань у мене немає.

Джерело:Новини «Дніпро» – «Дніпро»