«Дніпро» – «Маріуполь» 2:7

3 года назад 0

26.09.21. Тур 4. «Дніпро» – «Маріуполь» 2:7 (1:4, 0:2, 1:1)

«Маріуполь» постарався відразу ж заволодіти ініціативою і відкрив рахунок вже на 31-й секунді зустрічі. Після кидка  Романа Алексєєва  шайба зрикошетила від  Віталія Кудріна . Пропущена шайба «Дніпро» не збентежила, але помилка на своєму п’ятачку привела до другого гола. Скоротити різницю міг  Микола Дворн ік , але голкіпер виграв дуель. Через три хвилини «щуки» відіграли одну шайбу.  Булат Хамматов  обікрав захисника і з гострого кута витончено перекинув шайбу через  Максима Дуве .

«Маріуполь» накрутив темп, і спочатку  Микита Зуєв , а потім  Роман Благ ий  кидками з близької дистанції довели рахунок до 4:1 на користь «чайок».

У другому періоду  Владислав Гурко  змінив у воротах  Едуарда Захарченка , а «щуки» впевненіше заграли в атаці. Але шайба, немов зачарована, вперто не йшла до сітки. У другій половині періоду спрацювало правило «Не забиваєш ти, забивають тобі», і гості пішли на перерву, ведучи 6:1.

І все ж відмовити в самовіддачі і боротьбі херсонської команді неможливо. Третій період «Дніпро» почав з закинутою шайбою – більшість реалізував  Віталій Кирющенков . Але  Євген Лизін  повернув відрив в рахунку до п’яти шайб.

Незважаючи на те, що за статистикою кидків виграли господарі (39-29), фінальна сирена зафіксувала на табло 7:2 на користь «Маріуполя», що дозволило «чайкам» увійти до трійки лідерів чемпіонату УХЛ.

Шайби: 0:1  Кудрін (Калейніковас, Алексєєв), 00:31;  0:2  Казаковцев (Кудрін, Калейніковас), 10:08;  1:2  Хамматов (Ратушний), 13:18;  1:3  Зуєв (Костіков), 15:51;  1:4  Благий (Бабинець), 16:57;  1:5  Мазур (Декало, Бабинець), 34:37;  1:6  Калейніковас (Алексєєв, Щербатов, більш.), 35:50;  2:6  Кирющенков (Савріцький, Хамматов), 42:45;  2:7  Лизін (Щербатов), 48:16.

Дніпро:  Захарченко (Гурко – з 20:00); Ратушний (К) – Саврицький (А), Філімонов – Кругляков, Панков – Бабчук; Алдамжаров – Хамматов (А) – Кашевко, Кирющенков – Дворник – Целогородцев, Русаков – Булах – Дуюн, Соляник.

Маріуполь:  Дуве (Коровай); Олендаренко – Алексєєв, Декало – Лисенко, Зуєв – Матусевич; Калейніковас – Кудрін – Казаковцев (А), Благий – Мазур – Бабинець (К), Щербатов (А) – Лизін – Тютченко, Чердак – Янішевський – Костіков.

У «Дніпра» є час для підготовки до п’ятниці, коли до Херсона приїдуть «Білі Барси»

Джерело: Новини «Дніпро» – «Дніпро»