Херсонські хокеїсти стали бронзовими призерами чемпіонату України і отримали медалі в Херсоні

1 месяц назад 0

  Після завершення сезону гравці та менеджмент херсонського «Дніпра» відвідали рідний Херсон. Про це повідомили у пресцентрі команди.

Під час поїздки команда зустрілась начальником Херсонської обласної військової адміністрації Олександром Прокудіним, де хлопцям і вучили бронзові медалі чемпіонату, а гравці вручили символічні медалі також і голові адміністрації.

«Щуки» також відвідали домашню арену «Фаворит», яку російські окупанти пошкодили ще у 2022 році. Без командної фотографії на арені, на якій ще зовсім недавно були найемоційніші матчі та перемоги, не обійшлося.

Нагородження хокеїстів. Фото: Пресцентр хокейного клубу «Дніпро»Автор: Пресцентр хокейного клубу «Дніпро»  Нагородження хокеїстів. Фото: Пресцентр хокейного клубу «Дніпро»Автор:  Пресцентр хокейного клубу «Дніпро»   Олександру Прокудіну дарують медальФото: Пресцентр хокейного клубу «Дніпро»Автор:  Пресцентр хокейного клубу «Дніпро» Хокейна команда разом із начальником Херсонської ОВАФото: Пресцентр хокейного клубу «Дніпро»Автор: Пресцентр хокейного клубу «Дніпро»  Хокейна команда біля рідної арениФото: Пресцентр хокейного клубу «Дніпро»Автор:  Пресцентр хокейного клубу «Дніпро»   Хокейна команда біля стелиФото: Пресцентр хокейного клубу «Дніпро»Автор:  Пресцентр хокейного клубу «Дніпро» Нагадаємо, «Дніпро» за результатами сезону стали третіми в чемпіонаті України сезону 2023/2024, набравши підсумкові 62 очки і поступившись лише «Кременчуку» та «Соколу».

Підсумкова таблиця сезону 2023 — 2024 Результати чемпіонату України з хокею 2023/2024Фото: https://fhu.com.ua/Автор:  https://fhu.com.ua/
«Цей сезон був для нас часом випробувань і перемог, здобуття та поразок. Ми відчували підтримку кожного з вас кожного моменту нашої гри, і це було найбільшою нагородою для нас. Ваші оплески, гучні заклики та безмежна віра в нашу команду стали важливим джерелом мотивації в кожному матчі,  — кажуть у команді на завершення чемпіонату. — Хочемо щиро подякувати нашим вірним уболівальникам за те, що ви з нами у кожній грі, за вашу невичерпну енергію та підтримку, яка завжди надихає нас на нові висоти. Також велика подяка нашим надійним партнерам і спонсорам, без чиєї підтримки було б важко досягнути цього успіху. Ваша віра в нас та ваша підтримка допомагає нам зростати та розвиватися. Разом ми – справжня сила, яка здатна на досягнення неможливого».