Вихованці спортивного клубу «КІТ» посіли друге командне місце у Кубку України з контактного карате

3 года назад 0

Вихованці поліцейського спортивного клубу «КІТ» під керівництвом тренера, володаря чорного поясу з контактного карате, працівника Горностаївського відділення поліції Миколи Кітченка у складі збірної команди Херсонської Федерації «Контактного карате» вибороли друге загальнокомандне місце у Кубку України з контактного карате.

Змагання відбулися у місті Миколаєві та об’єднали найкращих представників різних спортивних клубів з усіх куточків України.

До команди Херсонської федерації «Контактного карате» увійшли  17 спортсменів горностаївського клубу «КІТ» віком від 5 до 19 років.

У напружених поєдинках хлопці та дівчата виборювали звання найсильніших. В особистих заліках горностаївські спортсмени посіли 12 перших місць та отримали золоті медалі.

Завдяки перемогам спортсменів клубу збірна команда Херсонщини посіла почесне загальнокомандне друге місце, поступившись лише господарям змагань.

Нагадаємо, багаторазовий чемпіон Європи і світу зі змішаних єдиноборств, інструктор вищої категорії Микола Кітченко у вільний від служби час тричі на тиждень тренує дітей у поліцейському спортивному клубі «КІТ», який заснував кілька років тому.

Майже всі вихованці клубу беруть участь у всеукраїнських, європейських та світових чемпіонатах, завойовують кубки і медалі найвищого ґатунку.

Чергова перемога учнів та їх наставника Миколи Кітченка вкотре довела, що на Херсонщині вихованці спортивного клубу «КІТ» – найсильніші!

Джерело: Відділ комунікації поліції Херсонської області .