Андрій Гордєєв: "Патріотичне виховання молоді – запорука гідного майбутнього країни"

Андрій Гордєєв: «Патріотичне виховання молоді – запорука гідного майбутнього країни»

7 лет назад 0

9 червня голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв привітав учасників дитячо-юнацької воєнно-патріотичної гри «Джура», що в с.Красному Скадовського району.

Протягом 6 днів діти показують свою спритність, вправність та кмітливість . На третій день змагань, 9 червня, учасники вчилися збирати і розбирати стрілецьку зброю, стріляти з автоматів, також одягали бронежилети та проходили смугу перешкод. На полігоні була представлена техніка ЗСУ.

Керівництво області прибуло на місце дії на вертольоті, аби побажати командам-роям жвавості та удачі, а також перевірити рівень їх підготовки.

Андрій Гордєєв зауважив:

«Сьогодні військовій справі дітей навчають сильні духом люди, загартовані війною. Вони знають ціну миру, дружбі, незалежності. Упевнений, що їм вдасться передати усі якості та любов до України своїм вихованцям.»

Начальник управління освіти і науки Херсонської ОДА Начальник штабу ІІ етапу гри «Сокіл»(«Джура») Євген Криницький побажав перемоги кращим командам-роям, а також подякував військовослужбовцям за надану техніку і волонтерам за допомогу в організації заходу.

Влада області приділяє достатньо уваги патріотичному вихованню молоді, адже саме підростаюче покоління формуватиме майбутнє України.