Антонівський селищний голова зібрався до парламенту

5 лет назад 0

Керівник сільради Антонівки (передмістя Херсона) Семенчев Ігор Ігорович заявив, що збирається балотуватись до Верховної Ради України по округу 183. Зараз на цьому окрузі є народним депутатом Одарченко Юрій Віталійович (ВО “Батьківщина”). Журналіст газети “ВЕСТІ” Олег Ткачук опублікував фото агітаційного плакату Семенчева-молодшого, який виконано в зеленому кольорі, а дизайн схожий на передвиборчу агітацію кандидата в Президенти України Зеленського.

Семенчев-молодший представляє на Херсонщині політичну партію “ОСНОВА”, є Антонівським селищним головою. В декларації Семенчева-молодшого за 2018 рік вказаний дохід 326 481 гривня та квартира в Херсоні площею 222,7 квадратних метри та фінансові зобов’язання у вигляді сплати аліментів. В декларації відсутня Докучаєва Тетяна Володимирівна, яка в одному з місцевих журналів була зазначена як Семенчева. Фізична особа-підприємець Докучаєва надавала Антонівській селищній раді послуги, а також знімала побиття журналіста Євгенії Вірлич.
Семенчев-молодший та його батько, керівник КП Херсонської міської ради “Гарантія” Семенчев Ігор Григорович вказані у декларації за 2018 рік Семенчева Андрія Ігоровича, рідного брата Антонівського селищного голови, який працює головним державним виконавцем у відділі примусового виконання рішень УДВС ГТУЮ у Херсонській області.