Фірма доньки екс-депутата виграла тендер

5 лет назад 0

ДКП “Міське дорожнє управління” підписало договір з ТОВ “Профі-консульт-аудит”. Про це повідомляє портал державних закупівель “Prozorro”. Предметом договору стали консультаційно-інформаційні послуги. Їх вартість склала 14,4 тисячі гривень. Як зазначено в договорі, “Профі-консульт-аудит” консультуватиме комунальне підприємство в питаннях податкової і бухгалтерської звітності, нововведень у законодавстві та укладанні угод.

Фірма ТОВ “Профі-консульт-аудит” належить Довбиш Ганні Володимирівні, дочці екс-депутата Херсонської міської ради (Партія регіонів, V скликання) Світлани Корнілової. Довбиш є керівником та співзасновницею, разом з Кочмар Олександрою Олександрівною. За даними аналітичної системи YouControl, Кочмар проживає в м. Одеса. Разом вони вклали в статутний фонд по 500 тисяч гривень.
Світлана Корнілова, Почесна громадянка міста Херсон, померла 2016 року. Співчуття їй на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook висловлював екс-прем’єр-міністр України Микола Азаров (Партія регіонів).
Варто зазначити, що підприємство в травні минулого року перебувало в стані припинення діяльності і зазначалось як Дочірнє підприємство «Профі-консульт-аудит» ТОВ “Аудиторської фірми “Профі-аудит”. У жовтні 2018 року фірму реанімують і змінюють назву на ТОВ “Профі-консульт-аудит”. За даними порталу clarity-project.info, дана компанія раніше в тендерах не перемагала, пише “Гривна”.