У Херсоні триває Docu/Хіт

7 лет назад 0

Унікальна можливість для вдумливого глядача побачити блокбастери документальне кіно 2017-го року.

20 вересня (середа) та 28 вересня (четвер), 18:30 – "Головна роль" (2017) та "Завтра свято" (1987).
Це вечір живого класика української кінодокументалістики Сергія Буковського. Головна роль — дивовижно щирий та десь кумедний фільм про дорослих родом з дитинства.

21 вересня (четвер), 18:30 та 24 вересня (неділя), 17:30 – "День звільнення".
Просто уявіть собі реальність у якій словенська панк-група вирішила зіграти у столиці Північної Кореї. Не повірите, але це наша реальність. І це їм вдалося. Дуже іронічна стрічка.

23 вересня (субота), 15:00 та 25 вересня (понеділок), 18:30 – "Без назви"
Перше, що треба знати про цей фільм та його відчайдушного режисера Міхаеля Главоггера. Це те, що задля найкращих його кадрів, режисер ризикував життям і помер. Незвичний погляд на велич і дно людського існування.

23 вересня (субота), 17:30 та 27 вересня (середа), 18:30 – "Dixie Land" та "Ленінопад".
Чи можна херсонцю пропустити найкращий фільм українського виробництва (за версією ОМКФ, 2017), та й ще той, який повністю знятий про талановитих херсонців?
Must see.
А "Ленінопад" це іронічна документальна короткометражка в якій час йде по кругу. І ще в цьому фільмі дуже багато, як встановлених, новеньких, так і досить стрімко падаючих та роздріблених вождів пролетаріату.

24 вересня (неділя), 15:00 – "Нове життя Ґоґіти"
Чи можна почати нове цікаве життя та зустріти любов, після того, як провів декілька років за гратами? Відповідь у грузинській документальній стрічці.

26 вересня (вівторок), 18:30 – "Війна химер".
Він потрапив у Іловайський котел, пережив загибель друзів, вона побувала у прифронтових містах. Їхня спроба спільного життя опісля всього потребувала нової, вже спільної подорожі на війну.

Більш детальні описи фільмів — дивіться на сторінці події Docu/Хіт – Херсон.

Адреса: м.Херсон, вул.Гімназична, 30 А Kherson Art Hub Ілюзіон.
Вхід — 50 гривень.