Херсонець випив після ДТП – отримав 2 протоколи

4 года назад 0

Виклик про ДТП із травмованими на вулиці Садовій отримали патрульні вчора близько 17-ї години.

На місці інспектори побачили автомобілі Renault Clio, Volkswagen Transporter і Geely CK із характерними механічними пошкодженнями. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

За словами очевидців, водія Renault оглядали медики, однак від госпіталізації той відмовився. А от поліцейські помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік розповів патрульним, що після ДТП випив пива, а потім горілки, щоб зняти нервове напруження.

Також інспектори з’ясували, що він і спричинив ДТП. Поліцейські встановили, що під час руху громадянин не був уважним, не дотримався безпечної швидкості, не витримав безпечні дистанцію та інтервал і скоїв наїзд на припаркований Volkswagen. Той у свою чергу за інерцією пошкодив зазначений Geely.

На 38-річного херсонця патрульні склали адмінпротоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та ч. 4 ст. 130 (Вживання алкоголю до проведення огляду) КУпАП.

Зазначимо, що санкція цієї частини статті перевищує ч. 1 і передбачає накладення штрафу в розмірі 20400 гривень або адміністративний арешт на строк п’ятнадцять діб та позбавлення права керування на 3 роки.

Автомобіль порушника інспектори евакуювали на арештмайданчик.