Херсонка після ворожіння залишилася з «порожніми кишенями»

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 575 заяв і повідомлень, серед яких 87 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Дорожньо-транспортних пригод з постраждалими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 168 адміністративних протоколів, з них 5 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В чергову частину Нововоронцовського відділення поліції  звернулась 82-річна жителька району. Вона розповіла, що до неї додому постукали дві незнайомі жінки та під приводом ворожіння заволоділи грошима в сумі 11000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини  зателефонувала 22-річна херсонка. Дівчина розповіла, що в її квартиру проникли невідомі злодії та викрали шубу, парфуми та 50 доларів США. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Олешківського відділення поліції  надійшло повідомлення від 50-річного чоловіка. Він розповів, що на території однієї із АЗС невідомі проникли в його автомобіль та викрали гаманець з грошима в сумі 1100 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області