Херсонська поліція розповіла про злочини та події, які сталися протягом минулої доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 540 звернень, серед яких 107 повідомлень містить ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстровано 1 ДТП, внаслідок якої 1 особа загинула, 2 особи травмовані. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 60 адміністративних протоколів, з них 7 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Новокаховський відділ поліції надійшло повідомлення від 34-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, що невідомий викрав з його банківської картки 9500 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 55-річної місцевої жительки. Жінка розповіла, що невідомий проник в її будинок, звідки викрав 7000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 40-річної херсонки. Жінка розповіла, що невідомий викрав її гаманець з грошима в сумі 4000 Євро. За даним фактом проводиться перевірка.