Прес-реліз про злочини та події на 04.10.2017

Прес-реліз про злочини та події на 04.10.2017

7 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 555 заяв і повідомлень, серед яких137 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 5 ДТП, внаслідок яких одна людина загинула та п’ять чоловік отримали травми. За порушення Правил дорожнього рухупрацівники районних підрозділів поліції склали 60 протоколів, із них7 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «call-центр 102» херсонської поліції зателефонував 30-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що, перебуваючи в селищі Степанівка, залишив свій автомобіль поблизу одного з мінімаркетів. Повернувшись до автомобіля, заявник виявив, що із салону зникла барсетказ грошима в сумі 20 тисяч гривень. На розшук злодія орієнтований особовий склад поліції. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Проводиться перевірка.

До Голопристанського відділення поліції звернулась 34-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що невідома особа шахрайським шляхом дізналася реквізити її банківської картки та заволоділа грошима в сумі 5 тисяч гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

Працівники Голопристанського відділення поліції  отримали  інформацію, що 29-річний місцевий мешканець зберігає наркотичні речовини. Поліцейські зупинили автомобіль, яким керував підозрюваний. В ході перевірки в салоні «Таврії» поліцейські виявили та вилучили пакунок з речовиною, схожою на коноплю, вагою близько 400 грам. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 Кримінального кодексуУкраїни «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання,перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовинабо їх аналогів без мети збуту». Проводиться досудове розслідування.