У Херсоні страшна трагедія-пожежа, загинула 24-річна жінка та 3-є дітей (фото)

7 лет назад 0

До оперативного центру головного управління ДСНС у Херсонській обл сьогодні о 4:45 на гарячу лінію надійшло повідомлення про загорання багатоквартирного будинку на розі вул. Пилипа Орлика (9 січня) та Михайловича.

По прибуттю пожежно-рятувальної служби вогнем було охоплена більша частина другого поверху та дах будівлі.

Сили та засоби пожежно-рятувальної служби були направлені на рятування людей, які ще знаходилися на другому та першому поверсі, а також подані водяні стволи для гасіння пожежі та захисту розповсюдження вогню на сусідні будівлі.

На гасіння пожежі будо задіяно 10 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 45 чоловік особового складу.

Один із пожежників під час рятування людини постраждав.

Під час пожежі загинула 24 річна жінка то троє її дітей: 8-ти річний хлопчик, та дві доньки, одній із них був всього 1 рік, а 5-ти річну дівчинку досі не можуть знайти під уламками. 36-річний батько дітей у тяжкому стані з опіками госпіталізований до реанімаційного відділення Херсонської обласної клінічної лікарні.

Сусіди розповідають, що сім’я була не благополучна, чоловік любив випити та вживав наркотичні речовини.

В результаті пожежі полум’ям знищено майже усі 12 квартир будинку.

За словами свідків, мешканці Пилипа Орлика, 33 вистрибували з вікон, з даху аби залишитися живими, а одна із жінок після такого стрибка поламала собі ногу, але врятувала життя дитини та своє.

Постраждалим допомагають не байдужі люди, одягти та поїсти є що. Єдина проблема, яка турбує жителів згорілого будинку, де їм далі жити.

За розпорядженням керівництва міськради постраждалих розмістили на Комкова , 76в.

На місці події працюють криміналістична лабораторія, працівники вибухо-технічної служби, експерти та слідчі обласного главку поліції. Розглядаються кілька версій події, серед яких найбільш ймовірна – коротке замикання електропроводки.