На Херсонщині військові влаштували бійку з цивільними (Відео)

6 лет назад 0

На Херсонщині поблизу с.Нова Збур'ївка сталася бійка між цивільними та військовослужбовцями одного з підрозділів ВМС ЗСУ, в ході якої "невідомі у камуфляжній формі нанесли потерпілому ушкодження".

Про це повідомили в управлінні поліції Херсонщини.

До правоохоронців звернулася мешканка м.Херсона та повідомила, що в ніч на 9 березня її 20-річний син отримав тілесні ушкодження від невідомого чоловіка біля одного з розважальних закладів у с. Нова Збур’ївка Голопристанського району.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 "Умисне тяжке тілесне ушкодження". Попередньо встановлено, що сталася бійка, в результаті якої невідомі у камуфляжній формі нанесли потерпілому ушкодження", — зазначили у поліції.

Слідство відпрацьовує версію про можливу причетність до даного кримінального правопорушення військовослужбовців військової частини, яка дислокується у с.Нова Збур’ївка.

У мережі також з'явилося відео з камер відеоспостереження, на якому зафіксовану бійку між близько 15 особами. Серед них є люди у камуфляжі. Натовп б'є кількох людей, сама бійка триває близько 20 секунд, після чого невідомі йдуть, а побиті лишаються лежати, ледь ворушачись.

Подробиці інциденту у випуску ТСН о 19: 30 за 12 березня 2018 року.