6 років ув’язнення за нанесення співмешканці ножового поранення

6 лет назад 0

Злочин стався у лютому минулого року в одному з сіл Голопристанського району. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області.

У відділення поліції надійшло повідомлення з сільради, що туди прийшла 43-річна місцева жителька і сказала, що співмешканець вдарив її ножем. Жінку госпіталізували до лікарні, де діагностували проникаюче поранення грудної клітини. За місцем проживання потерпілої виїхала слідчо-оперативна група.

В будинку поліцейські виявили 49-річного співмешканця потерпілої, він був у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік пояснив, що після роботи лагодив електроплитку, щоб жінка могла приготувати вечерю. У нього нічого не виходило, а жінка стояла поруч і рознервувала його. Після чого він вдарив її ножем та пішов відпочивати. Сусіди характеризували зловмисника, як дуже агресивного.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Нещодавно суд визнав чоловіка винним у інкримінованому йому злочині та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 6 років.