Громадська думка у пріоритеті фіскалів всієї України

6 лет назад 0

Про це йшла мова під час робочої зустрічі керівного складу Громадської ради при ДФС України та голів громадських рад при ГУ ДФС в областях, яка вперше проведена у форматі відеоселекторного спілкування та обміну практичним досвідом роботи, яка пройшла у прес — центрі фіскального відомства. На заході Херсонщину представляли голова Громадської ради при ГУ ДФС у Херсонській області Олександр Максименко, а також члени ради Микола Дурман та Леонід Гельфандбейн.

Активісти громадського руху з усіх регіонів України мали влучну нагоду висловити наживо свої пропозиції, зауваження до проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Типового положення про громадську ради при органах виконавчої влади», а також обговорити механізм взаємодії Громадської ради при ДФС України та громадських рад при ГУ ДФС в областях. Не залишилися поза увагою вимоги законодавства щодо подання декларацій представниками інститутів громадянського суспільства. Дискусійний момент викликало обговорення новозмін щодо блокування податкових накладних та запровадження сучасного проекту «Єдине вікно» на митницях ДФС.

На думку начальника Головного управління ДФС у Херсонській області Ігоря Клима, який особисто приймав участь у зустрічі, за законами громадянського суспільства тісна взаємодія з платниками — представниками бізнесу та громадськості на Херсонщині стала більш відкритою, дієвою, головне — має зворотній зв’язок!

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області