Із застряглого в снігу автобуса Генічеськ-Херсон евакуювали вагітну

6 лет назад 0

Рятувальники Херсонщини продовжують боротися зі сніговим полоном на трасах. Автівки з заметів витягують десятками. А от вже на під’їзді до Херсона ДСНСникам довелося евакуйовувати вагітну. Жінка виявилася серед пасажирів автобуса Генічеськ-Херсон, який вчора ввечері з’їхав на узбіччя і застряг у снігу. Пального в «Еталоні» вистачало, тож у теплому салоні люди терпляче чекали, доки водій вибуксує з пастки і автобус рушить далі. Чекати не могла лише жінка при надії — майбутня мама так рознервувалася, що в неї підскочив тиск.

Стурбовані пасажири зателефонували на "101". Благо, неподалік працювала мобільно-оперативна бригада ГУ ДСНС — невдовзі за вагітною прибув старий перевірений «снігохід» «Нива». Ним жінку доставили до лікарні ім. О. Лучанського, де їй і надали необхідну допомогу,  до пологів ще два місяці.

Як майбутня мама не побоялася ризикувати  життям-здоров’ям своїм і ненародженого дитинчати, просто дивує, втім, можливо, їхати жінці треба було терміново, от і сіла в автобус.

Рейсовий «Еталон», до речі, простояв на трасі майже півтори години, рушити з місця йому не давав ще й затор, який утворився на в’їзді до Херсона.

Новий день