Житель Херсонської області засуджений на 6 років ув’язнення за нанесення тяжких тілесних ушкоджень куму

6 лет назад 0

Злочин стався восени минулого року у Скадовському районі. В чергову частину відділення поліції надійшло повідомлення з місцевої лікарні, що туди доставлено 42-річного жителя одного з сіл. У чоловіка діагностували рублену рану голови та переломи ребер. Потерпілий вижив. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поліцейським стало відомо, що тілесні ушкодження потерпілому наніс його 31-річний кум, який раніше притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки та угон.

Конфлікт між чоловіками стався під час святкування дня народження зловмисника. Спочатку між собою посварились їх дружини, а потім кожен чоловік став захищати свою жінку. Під час бійка іменинник взяв сапку та вдарив нею гостя по голові, після чого кілька разів вдарив пораненого ногами по ребрах.

Пізніше зловмисник відшкодував потерпілому вартість лікування. Було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України "Умисне тяжке тілесне ушкодження". Нещодавно суд визнав чоловіка винним у інкримінованому йому злочині та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 6 років.