Курортні ринки порушують податкове законодавство

6 лет назад 0

Під час проведення курортного сезону фіскали Херсонщини перевіряють не тільки суб’єктів господарювання, які здійснюють підприємницьку діяльність у місцях масового відпочинку та сфері надання послуг.

У поле зору спеціалістів Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі потрапили ринкові містечка, розташовані на території с. Залізний Порт Голопристанського району та смт Новоолексіївка Генічеського району.

За наслідками проведених перевірок ревізори фіскальної служби області встановили, що адміністрації ринків несвоєчасно оприбутковували виручку за надані послуги. За встановлені суттєві порушення в сфері готівкового обігу до них застосовано відповідно 81 тис. грн. та 135 тис. грн. штрафних (фінансових) санкцій.

Як прокоментував інформацію начальник Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим, усі без винятку суб’єкти господарювання мають здійснювати підприємницьку діяльність відповідно до вимог чинного податкового законодавства, з використанням офіційно оформлених найманих працівників та дотриманням правил торгівлі на ринках. Перевірки тривають.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі