«Позивний Бандерас» — у Херсоні починається показ детективного фільму

6 лет назад 0

Зйомки проходили в Одеській і Херсонській областях у травні 2017 року.

З 11 по 24 жовтня у ККЗ «Ювілейний» розпочнеться показ українського військового детективного фільму «Позивний Бандерас» режисера Зази Буадзе. Фільм заснований на щоденниках нацгвардійця Сергія Башкова з позивним "Індіанець" і розповідях воїнів АТО. Продюсером стрічки є Сергій Баранов. Події фільму відбуваються восени 2014 в зоні АТО, де група контррозвідників на чолі з досвідченим капітаном Антоном Саєнко (позивний "Бандерас") намагається запобігти диверсії і знешкодити російської підривника Ходока, повідомили в Ода.

Завдання ускладняються тим, що події відбуваються біля рідного села Бандераса, жителі якого вважають його зрадником, а ЗСУ — ворожою силою. В епізодичних ролях фільму "Позивний" Бандерас " знялися справжні військовослужбовці, які воювали на Донбасі. Зйомки проходили в Одеській і Херсонській областях у травні 2017 року.

Офіційним саундтреком до кінострічки стала пісня "Воля" рок-групи БЕZ ОБМЕЖЕНЬ. Ціна вхідного квитка на фільм становить 60-65грн, вартість колективного замовлення — 30 грн. з чоловіка.