Юні красуні з новокаховської школи боролися за звання кращої

7 лет назад 0

Оцінювали старання дівчат члени журі – міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко, депутати міськради Сергій Євстратов, Олександр Афанасьєв, Сергій Хоменко, Віталій Кубатко, Наталія Марченко, секретар Таврійської міськради Андрій Хахалєв, директор місцевого БК Зоя Штефан та керівник фітнес-студії “Атмосфера” Олена Білик.

Перед дівчатами стояли непрості завдання, з якими вони впоралися на вищому рівні, проявивши неабиякі здібності, креативність, винахідливість та уміння. Чарівні конкурсантки розповідали про свої захоплення, демонстрували таланти, кулінарні навички та знання сучасного хореографічного мистецтва. Таким чином свято перетворилося на захоплююче та яскраве дійство. Підтримати учениць прийшли їх рідні та близькі люди, знайомі, друзі, однокласники, пише НК Онлайн.

Обрати кращу серед кращих журі було не просто. За підсумками переможницею стала Олександра Гузій. Та без нагород і титулів не лишилась жодна з конкурсанток. Міський голова В. Коваленко та депутати С. Євстратов і С. Хоменко подякували усім організаторам та учасникам заходу за неймовірні емоції та позитив, побажали дівчатам й надалі дивувати світ своєю красою, талантами та інтелектом. У якості нагород усі учасниці отримали солодощі, стрічки, грамоти. Переможниці С. Євстратов вручив букет троянд та сертифікати на покупки у мережі магазинів «Watsons». А ще Олександрі, а також конкурсантці Даяні Піхотіній вручили абонементи фітнес-студії “Атмосфера”.