У Херсоні відбудеться VII Конкурс блогерів та громадських журналістів Херсонщини

6 лет назад 0

Розпочато голосування та висунення кандадатів на перемогу в VII Конкурсі блогерів та громадських журналістів Херсонщини.

Щорічний конкурс блогерів та громадських журналістів Херсонщини проводиться починаючи з 2011 року. Суть конкурсу полягає у виявленні успішних інформаційних ресурсів, що функціонують на принципах прозорості, чесності та дотримуються у своїй роботі стандартів та етики, при цьому не являючись діючими журналістами чи співробітниками засобів масової інформації.

За роки проведення конкурсу було нагороджено близько 60 інформаційних ресурсів (блогів та мікроблогів, сайтів, груп у соціальних мережах Facebook та ВКонтакте).

Посилання на номінантів треба залишати у коментарях до постів з описом номінації в групі «БЛОГЕРЫ ХЕРСОНЩИНЫ». У коментарях просимо вказувати посилання на ресурс та короткий опис номінанта, за кількістю «Like»/»Мені подобається» буде обрано кращих номінантів. Голосування триватиме до 15 грудня. Один голос — один лайк.

1.«Кращий фото-відео блогер».

2.«Кращий блогер в Twitter, Facebook, Instagram»

3.«Відкриття року»

4.«Кращий блогер»

5.«Амброзія року»

6.«Кращий блогер-винищувач»

Остаточне рішення — за журі конкурсу, до якого увійшли переможці минулого року.

В категорії «Топ-блогер» рішення прийматимуть переможці минулого року — брати Білецькі (ХерсON) — і ця інтрига триматиметься до церемонії оголошення.

Конкурс проходить за сприяння CSIT, спільноти«БЛОГЕРЫ ХЕРСОНЩИНЫ» та інтернет-ресурсу «Інформпростір Херсонщини».