У Каховці поліцейські попередили розповсюдження в місті наркотичних засобів

4 года назад 0

Оперативники Каховського відділу поліції отримали інформацію, що місцевий мешканець зберігає вдома наркотики. В ході санкціонованого обшуку поліцейські виявили в домоволодіння чоловіка кілька десятків розфасованих на однакові дози пакунків з марихуаною. За незаконне поводження з наркотичними засобами підозрюваному може загрожувати 3 роки ув’язнення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як розповів керівник слідства районного відділу поліції Андрій Ювченко, за отриманою оперативними працівниками інформацією було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.309 ККУ. В рамках досудового розслідування вчора, 24 лютого, в домоволодінні раніше судимого за наркозлочини 48-річного чоловіка був проведений санкціонований обшук.

Під час огляду приміщень будинку в одній із кімнат поліцейські виявили та вилучили 50 пакетів типу «Zip Lock» з розфасованою в них однаковими порціями рослиною, схожою на коноплю. За словами господаря будинку, вилучене він зберігав для власного використання. Однак, враховуючи в якому вигляді зберігався наркотик, не виключено, що підозрюваний мав намір його розповсюджувати у місті шляхом закладок. Наразі поліцейські проводять слідчо-розшукові заходи щодо перевірки цієї версії. Досудове розслідування триває.