Передвиборча кампанія в ОТГ Херсонщини усе частіше скидається на футбол на брудному полі

6 лет назад 0

Екс-секретар обласного осередку спілки журналістів Любов Лагутенко помітила дивні тенденції: піклування про футбол збігається з виборчої агіацією й той кандидат поганий, у якого поле до футбольного не дотягує.

Приміром, в Широкій Балці на Білозерщині  під проводом боротьби за футбольне майбутнє молоді розгорнулася "битва контраверсій". Так, Ан дрій Гордєєв викинув такий козир "дискредитації кандидата" як широкобалківське спортивне поле:

Щоправда, місцеві мешканці укупі із "неправильним кандидатом", не від БПП, дивуються — фото випадкового поля зі старими воротами видали за футбольне, а воно виглядає не так, кажуть вони:

Ось як пропокментувала ситуацію багаторічний секретар обласного осередку Національної спілки журналістів України Любов Лагутенко:

З посту Олександра Голобородька.:

"..Ви уважно читали пост губернатора, очільника обласної федерації футболу Андрія Гордєєва з його двома ключовими фразами: «Ось яке занедбане футбольне поле має ця громада (Широкобалківська — Л.Л.) . Висновки робіть самі». Але ж це неправда! Широкобалчани вже виставили у Фейсбуці фото свого сільського футбольного поля, і воно аж ніяк не схоже на «компромат» з посту губернатора. … Чому губернатор відмовчується, мов у відомій «гастрономічній» байці Крилова, не визнає свого «проколу» або ж браку у роботі підлеглих працівників? ..Аж ось і «ключик» губернаторського поста: «Висновки робіть самі». Висновки? Та ясно ж на які висновки, напередодні виборів до об*єднаної територіальної громади 29 жовтня, натякається… КОМЕНТАР (Л. Лагутенко).: 

Олександре Костянтиновичу, не розкидайте марно бісер, поточнюючи пост губернатора щодо нікудишнього футбольного поля у с. Широка Балка… Як ви правильно підмітили, завтра вибори голови в об"єднаній громаді, куди входить і Широка Балка… Станіславський претендент — до політичної вподоби губернатору, а широкобалківський — ні… Відвертий адмінресурс тиску на виборців ! Дуже груба робота !!! Те ж саме відбувається в громаді , куди входять Білозерка і Томина Балка.. На допомогу томинобалківській претендентці — землячці губернатора — теж кинуто адмінресурс … Щось висаджують, шкребуть дороги, і на дорогущому папері роблять газету, листівки на підтримку своїєї томинобалківської кандидатки… Перед нею була відкрита широка агітаційна дорога, тоді, як перед суперником закривалися двері керованих владою соцкультоб"єктів… Вбиває навіть не сам факт використання адмінресурсу, він був у всі часи в більшій чи меншій мірі. … Вражає відверта адмінресурсна зухвалість в боротьбі за "своїх" людей… А тут все йде в хід… Навіть " не таке, як у Станіславі,, футбольне поле ". Хоча воно як раз таке… Та якщо дуже хотіти всадовити в крісло голови свого кандидата , то можно зробити його і "не таким", затюкати молодого, енергійного широкобалківського предендента футболом… Адже на кону політичного вибору стоїть "своя" людина.. 

джерело

Пані Любов Дмитрівну в нелояльності до чинної влади підозрювати марно — людина патріотична й сучасна душею, з майдану, що називається. Але нечисту гру помітила. Отож, на це варнто зважити народному губернаторові — можна електорат розгубити.