Перше соціальне ток-шоу Херсонщини

3 года назад 0

 У залі Херсонського палацу молоді і студентів минулої весни зібралися громадськість, працівники бібліотек та просто зацікавлені до всього нового і цікавого люди аби подивитись на перший ексклюзивний випуск соціального ток-шоу. Обговорювали актуальне для Херсона питання "Бібліотеки — пережиток минулого?"

Тож до бесіди про те чи потрібні бібліотеки підключили експертів для жвавої дискусії, осмислення різних точок зору.

Запустив проект херсонський публіцист, інтерв'юєр, радіоведучий Максим Петях.

Звідки ж виникла ідея створення власного ток-шоу розповідає сам Макс: "Популярність різних ток-шоу набирає обертів, а разом з тим теми залишають бажати кращого. Невже немає про що говорити?! Потрібно молодь заохочувати переглядати подібні передачі. Навколо стільки всього цікавого і не тільки песимістичного. Давайте виносити на обговорення те що дійсно зайде і не відпустить надовго, те що буде інтригувати незвичайним, а разом з тим актуальним і потрібним. Може досить спостерігати за успіхами столичних колег?! Пора робити в себе щось якісне". 

Втім творчий Максим обрав саме соціальний напрям для проекту.

Чи побачать глядачі й творчість в шоу? Говорить, що так, мистецтво там буде. Обов'язково наприкінці кожної програми виступатимуть поети, музиканти, співаки. Перший випуск пройшов за участі 6 експертів та близько 3-х десятків глядачів у залі — досить камерно та затишно. Щодо відеозйомки Максим розповідає, що під час заходу вийшли у прямий ефір та транслювали весь перебіг шоу у мережі.

Чи є перспективи нового формату для Херсонщини покаже час. Однак перевірити чи є зацікавленість людей у серйозному контенті можна буде вже за декілька випусків.

"Звичайно було б чудово якби у нас з'явилися і серйозні інформаційні партнери, спонсори, меценати, оскільки все те робиться поки на ентузіазмі без жодних прибутків хоча б мінімальних. Випусків вийде стільки на скільки вистачить сил, мотивації, бажання та відчуття потрібності суспільству" — пояснює Максим.

Анонсуючи наступні випуски хочемо розповісти про тематику яку обговорюватимуть зовсім скоро..

"Чому людям з особливими потребами не легко в нашій країні?", "Криза читання", "Сексуальне виховання молоді", "Пожежі. Кількість зашкалює", "Дефіцит оптимізму" та багато інших. Можна точно сказати, що це будуть не масні заїжджені бесіди, а питання які потрібно піднімати вже сьогодні. Теми, що дійсно актуальні для молодого покоління та найуразливіших категорій громадян які проживають в Херсонській області.

Олександра Сєрова