У Херсоні вшанували захисників України

4 года назад 0

До Дня пам’яті загиблих учасників АТО на Херсонщині відбулася низка заходів, участь у яких взяла секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко.
Вшанувати захисників України, які загинули в боротьбі за її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність на Херсонщині зібралися сотні херсонців. Серед них батьки загиблих та військові побратими.
« Для нашої частини – це день, який ми пам’ятаємо. У нас також є загиблі воїни, які поклали своє життя за нашу державу. Протягом тижня ми проводили низку заходів із вшанування загиблих героїв на могилах та біля дошок пам’яті. Спілкувалися із батьками загиблих »,- розповідає командир військової частини 3056 Нацгвардії України, підполковник Сергій Вакуленко .
Вшанування пам’яті розпочалося на алеї героїв слави, що на міському кладовищі с. Геологів. Там учасники заходів провели молебень. Далі на Алеї Героїв Незалежної України, відбувся мітинг та покладання квітів.
« Для мене – це день пам’яті наших героїв. Ми маємо зробити усе аби ці історичні події не були забуті, а наші діти пам’ятали, якою ціною була здобута ця перемога. Низький уклін загиблим воїнам та їх батькам », — зазначила представниця «За майбутнє» Херсонщини, секретар міської ради Олена УРСУЛЕНКО .Наприкінці заходу біля світлин Героїв були встановлені зменшені копії державних прапорів, які є символом вічної поваги до подвигу наших співвітчизників.