На День вуличної музики в Херсоні виступлять понад тридцять виконавців

6 лет назад 0

У Херсоні планується проведення музичного свята одночасно на трьох сценічних майданчиках – на пішохідній вулиці Суворова (біля “Парусу” та міні-локація навпроти Корабельної районної ради), на набережній по проспекту Ушакова (біля пам’ятника Першим корабелам) та на базі креативного простору Urban Cad (вул. І.Кулика).

Загалом на День Вуличної Музики виступлять понад тридцять музичних гуртів, сольних виконавців, колективів з Херсона та області, Києва та Львова. Зокрема, на музичній рок-локації набережної по просп. Ушакова (біля пам’ятника Першим корабелам) на херсонців та гостей міста з 14 до 22ої години чекають виступи таких учасників: «УКРИ», BARKAS, UNDER_SIGHT, «Матроси криголама», «Логус», Smitten in the Heart, «Исповедь», Bad Dream, CHILD ROLAND, WINDMUSIC, «Старий Мотив», «Криголам», повідомляє сайт Херсонскької міської ради.

Також на набережній відбудеться майстер-клас із виготовлення на вогні шакотісу – традиційної страви, занесеної до Литовського національного фонду кулінарної спадщини, та виступ фольклорно-етнографічний ансамбль "Сесулес" Київського товариства литовської культури ім. Майроніса.

На пішохідній вулиці Суворова (біля ТЦ «Парус») о 14:00 програму свята відкриватиме фольклорно-етнографічний ансамбль «Сесулес». Також цього дня на відвідувачів фестивалю очікують виступи вокального колективу "Дніпряночка", гуртів Sound brass band, «Нефеншуй», Happiness Street, Roman's Rock, барда Миколи Костирі, LINROCK, ALEX GRAFF, Valentin Solomka project, Юрія Снопова, Daryna, Own Sound, GOUR. На пішохідній вулиці Суворова також діятиме додаткова міні-локація навпроти Корабельної районної ради – на ній з 15-ої години для перехожих гратиме херсонський ансамбль «Бродячі коти».

Третя фестивальна локація – відкритий креативний простір Urban CAD– діятиме з 14:00 до 18:00. На сценічному майданчику в Urban CAD відбудуться виступи таких учасників: I.C. People, COVERBURN, Эксперименти, Наталя Уварова, Меридиан 246.

Організатори заходу у Херсоні: управління культури і управління молоді та спорту Херсонської міської ради, ХМГО Культурний центр “Україна-Литва”.
Представник Дня Вуличної Музики у Херсоні – Наталя Ткачова.

Детальніше можна ознайомитись за посиланням.