У Херсоні відбудеться творчий конкурс «Час творити дива»

2 года назад 0

Напередодні Новорічних свят, з 1 грудня 2021 року по 1 січня 2022 року, у Херсоні відбудеться творчий конкурс «Час творити дива». Інформацію про конкурс оприлюднила прес-служба міськради Херсону.

До участі в конкурсі приймаються роботи:

– малюнки на тему Різдва або святкування родинною різдвяних свят, виконанні у будь – якій техніці, розміром А3.

– відео робота у форматі «Тік – Ток», з записом колядок, щедрівок або оригінальне вітання з Різдвом Христовим, виконанні у різних музичних форматах або акапельно.

До роботи додаються такі дані: назва роботи, прізвище та ім’я автора, його вік (додатково вказується П.І.Б. одного з батьків та мобільний телефон – для зворотного зв’язку). Від одного автора або колективу приймається не більш двох робіт.

Увага: Взявши участь у Конкурсі учасник автоматично дає згоду на оприлюднення фото або відео його роботи у соціальній мережі Facebook.

Конкурсні роботи у форматі «Тік – Ток» та малюнки приймаються на електронну адресу: konkursCDB@gmail.com з позначкою «Конкурс». Оригінали малюнків потрібно

також до 1 січня надати до Центральної бібліотеки для дітей.

Майданчики проведення конкурсу: виставкова зала Центральної бібліотеки для дітей ( м. Херсон, вул. Потьомкінська, 88-а) та у соціальній мережі Facebook на сторінці.

Конкурс оцінюється у трьох вікових групах:

  • 7 – 9 років;
  • 10 – 12 років;
  • 13 -15 років.

Професійне журі визначить 9 фіналістів у номінації «Малюнок» та 3 фіналісти у номінації «Тік – Ток».

Оприлюднення результатів та нагородження переможців відбудеться 5 січня 2022 року.

Про умови конкурсу можна дізнатися у бібіліотеках міста.