У Херсоні тривають зйомки фільму «Редакція»

2 года назад 0

У липні нa Хepсoнщині poзпoчaлись зйoмки фільму «Peдaкція», цe дpугa картина peжисepa Poмaнa Бoндapчукa, яку він знімaє нa свoїй мaлій бaтьківщині.

В інтерв’ю нашим журналістам режисер розповів, що зйомки проходять в дуже приємній атмосфері.

«Тут відчувається підтримка та земля допомагає»,

 — каже режисер.

Містяни з доброю цікавістю ставляться до знімального процесу та охоче беруть участь у зйомці загальних планів та невеликих епізодів.

Основні події фільму розвиваються саме у Херсоні, але на екрані ми зможемо побачити найближчі до міста населені пункти, такі як Раденськ, Олешки, Челбурда, Антонівка та навіть частину лісів Херсонщини й Олешківську пустелю. 

Зазначимо, що інтерв'ю проходило на одній із локацій фільму у Антонівці — будинку, який має досить особливе архітектурне рішення. Як розповів режисер, будинок дуже виграшно виглядає з води, саме це й стало основним критерієм під час підбору локації.

За планами фільм має вийти у 2023 році, це обумовлено складною роботою графічних дизайнерів, які працюють над епічними кадрами лісової пожежі та смерчу. А ось трейлер можна буде переглянути вже зовсім скоро – після закінчення блоку зйомок на Херсонщині.

Детальніше про створення фільму дивіться у нашому сюжеті: