Ампутували ногу: деталі про стан поранених росіянами двомісячної дитини та її матері

6 месяцев назад 0

У Херсоні повідомили про стан дитини, яку госпіталізували після російського обстрілу автівки. Життю двомісячної дівчинки зараз нічого не загрожує, мати у тяжкому стані.
Хто повідомляє: начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

Що відомо? Роман Мрочко нагадав, що дитина разом з мамою та дідусем 13 листопада потрапила під ворожий обстріл.

"Дівчинка була ушпиталена із забоєм легенів, нирок та черепно-мозковою травмою. Мамі ампутували одну ногу, другу лікарям вдалося врятувати. Стан жінки оцінюється як стабільно тяжкий, але є позитивна динаміка. У автівку, якою родина поверталась з Херсона до передмістя, влучив російський снаряд. Дідусь згорів разом з авто", — зазначив Мрочко.

Він також повідомив, що родина отримає грошові виплати з міського бюджету.

"У випадку смерті родина отримує 50 тисяч гривень. Мама дівчинки отримає 20 тисяч, на дівчинку — 30 тисяч гривень. Але ці гроші і навіть більші не можуть компенсувати ваші життя чи здоров'я. Тому наполегливо рекомендуємо родинам, в яких є діти, евакуюватися до більш безпечних місць! Діти — наше майбутнє, яке ми зобов'язані зберегти!"  — наголосив Мрочко.

Що було раніше? Опівдні 13 листопада російські терористи в передмісті Херсона обстріляли з артилерії авто, в якому була родина з двомісячною дитиною. Дівчинку травмовано, поліцейські доправили її до лікарні. Поранена дитинаАвтор:  Скрін з відео

36-річна мати у важкому стані перебуває у лікарні. Чоловік, який був за кермом, загинув. Це 64-річний дідусь дитини.

NovakahovkaCity