Генічеських аграріїв намагалися ошукати шахраї з «податкової»

5 лет назад 0

До центру обслуговування Генічеської ДПІ звернувся фермер Генічеського району, який повідомив про надходження дзвінків від телефонних шахраїв.

Про це повідомляється на сторінці у Фейсбуці ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі.

Зокрема, бізнесмену телефонувала невідома особа, яка представилася начальником податкової інспекції, та просила перерахувати грошові кошти на банківську карту для вирішення соціально — побутових питань інспекції. Дзвінок надійшов безпосередньо від абонента мобільного зв’язку за номером 050 133 97 94.

Варто зазначити, що подібні дзвінки від «псевдоподатківців» і раніше неодноразово фіксувалися на Херсонщині. Зазвичай, такі злочини відрізнялися лише номерами телефонів шахраїв, рахунками банківських установ та причинами вимагання коштів.

Тож бізнесмени Херсонщини пам’ятайте, фінансова безпека ваших родин залежить від вас. Лише пильність, обачність і обережність убереже вас від фінансових втрат і моральних потрясінь.

Якщо ви потрапили на гачок аферистів або вас намагалися втягнути у хитросплетені шахрайські схеми, якнайшвидше повідомляйте співробітників поліції за телефоном 102.