Як минула доба на Херсонщині поліція вже оцінила

7 лет назад 0

П'ятниця як завжди видалася неспокійною — аж 600 звернень до правоохоронних органів, аж 8 ДТП з постраждалими.

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 600 заяв і повідомлень, серед яких 131 заява з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 8 ДТП, внаслідок яких 8 людей отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 63 протоколи, з них 5 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Олешківському районі в ході проведення поверхневого огляду у 51-річного місцевого жителя поліцейські виявили та вилучили 15 патронів калібру 5,6 мм. За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 263 КК України. Ведеться слідство.

В Каховському районі в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 45-річного місцевого жителя поліцейські виявили та вилучили медичний шприц з ацетильованим опієм. Вилучене направлено на дослідження. За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 310 КК України. Ведеться слідство.

Відділ комунікації поліції Херсонської області