Жінки на Херсонщині прихистили грабіжника

3 года назад 0

Продовження теми

Несподіване продовження отримала публікація на сайті «Нового дня» про те, як двоє грабіжників у селищі Новоолексіївка Генічеського району Херсонщини біля автостанції напали на 64-річного чоловіка. І заволоділи його сумкою, в якій всього лише було м’ясо кролика та п’ять пачок цигарок. Тоді один з нападників (місцевий житель) попався розшуковцям, а от другий – приїжджий Західної України – передбачливо покинув селище. Але втік недалеко, бо незабаром його затримали у місцевому селі Догмарівці. Отут стало зрозуміло: ганялися за дрібним злочинцем, а натрапили на «велику рибу».

Встановивши особу розшукуваного, сищики з Генічеського відділу Національної поліції звернулися до бази даних МВС України. І з’ясували, що любителя дармових кроликів ось уже чотири роки, як розшукують на його рідній Рівненщині, й також за підозрою у скоєнні грабунків. Та метикуватий молодик це знав, тому ніде «не світився», й не здавав документи на реєстрацію. А просто собі жив у новоолексіївської молодиці  в приймах, і не тужив.

До речі, у Догмарівці втікач від поліції швиденько знайшов собі іншу, і також перечікував у неї активну фазу розшуку. Мандрівний донжуан не відрізнявся якоюсь надзвичайною вродою чи вишуканими манерами, але його манера спілкування чомусь зачаровувала слабку стать. Тож після першого знайомства сільські дами готові були надати «залітному» кавалерові і стіл, і дах над головою. От тільки в кінцевому підсумку це йому не допомогло.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ.