Кримінальна хроніка Херсонщини

6 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 496 заяв і повідомлень, серед яких 107 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 4 ДТП з потерпілими, внаслідок яких 4 чоловіка отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 38 протоколів, з них 6 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Близько 02:45 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернувся 22-річний житель обласного центру. Чоловік повідомив, що півтори години тому по пр-ту 200 років Херсона невідомий зловмисник із застосуванням сили заволодів у заявника грошима в сумі 350 гривень та мобільним телефоном «Sumsung». За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала 54-річна мешканка Корабельного району. Жінка повідомила, що близько 13:10 невідомий чоловік біля буд. №7 по вул. Бурзи шляхом ривку заволодів у заявниці сумкою, в якій знаходились гроші в сумі 100 гривень. Прохання свідків злочину зателефонувати до поліції за номером «102». Анонімність гарантується.

В чергову частину Новотроїцького відділення поліції зателефонувала 56-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що за час її відсутності вдома  невідомий злодій шляхом віджиму металопластикового вікна проник у її будинок та здійснив крадіжку золотих виробів і грошових коштів в сумі 500 доларів США. За даним фактом проводиться перевірка.

  Відділ комунікації поліції Херсонської області