Кримінальні пристрасті на Херсонщині

7 лет назад 0

На Херсонщині нині вирують такі пристрасті, що для тамтешніх обивателів повідомити поліцію про намір розправитися з земляками або навіть з членом сім’ї – це в порядку речей.

Так, 59-річна жителька села Гладківка зателефонувала до Голопристанського відділення Національної поліції, і пред’явила ультиматум: або до неї додому терміново надсилають наряд, або вона … вб’є сина, який у п’яному вигляді ганяється за нею із сокирою.

У Білозерському районі Херсонщини жителька села Надеждівка також поскаржилася в поліцію на те, що двоє «поверхово» знайомих односельців намагаються влізти до неї на подвір’я, і пообіцяла в порядку захисту недоторканності приватної власності облити обох окропом.

Але кримінальний рекорд по частині погроз поставив житель села Стрілкового в Генічеському районі. Той на такі «дрібниці», як окріп, розмінюватися не став, і після сімейної сварки пообіцяв спалити живцем дружину в їх спільному домі.

Варто відзначити, що за такі погрози поліція може відкрити кримінальне провадження за фактом загрози життю або майну, — повідомляють Херсонці.