Морпіхи ЗС РФ на Херсонщині «дружнім» вогнем прорідили сусідній підрозділ, — АТЕШ

9 месяцев назад 0

На одній із позицій між населеними пунктами Рибальче та Виноградне на Херсонщині російські вояки з 61-ї окремої бригади морської піхоти влаштували між собою стрілянину.

Російські окупанти час від часу влаштовують між собою міжусобиці, які закінчуються стріляниною і загиблими. Нещодавно такий інцидент стався на Херсонщині. Про це  Telegram-канал партизанського руху "АТЕШ".

За повідомленням українського підпілля, російські окупанти нервуються через відсутність ротації і втрати, тож починають з'ясовувати між собою стосунки.

"Постійні обстріли та втома російських підрозділів призводять до усобиці. 18 серпня на одній із позицій між населеними пунктами Рибальче та Виноградне військовослужбовці 61-ї окремої бригади морської піхоти влаштували між собою стрілянину. Результат: 1 загиблий, 2 поранені" , — йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що на Запоріжжі в районі Вербового після того, як їх кілька разів обстріляли Сили оборони України. Також поблизу Старомайорського вони відмовилися іти в наступ, через що командира роти забрали до Маріуполя "на розмову".