На Херсонщині поліція фіксує наслідки російських ударів по об’єктах життєзабезпечення

4 месяца назад 0

Російська армія продовжує атакувати цивільні об'єкти Бериславського та Херсонського районів, намагаючись знищити критично важливу для життєдіяльності населених пунктів інфраструктуру.

Про це доповідає пресслужба поліції Херсонської області.

За минулу добу російський ворог здійснив 74 обстріли Херсонщини та випустив понад 390 снарядів із реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів, танків, атакував житлові квартали з БпЛА. Під вогневими ударами противника перебували Херсон, Білозерка, Станіслав, Садове, Іванівка, Придніпровське, Михайлівка та Тягинка.

Лише у Херсонському районі російські снаряди пошкодили 25 об’єктів: 11 приватних та 4 багатоповерхові будинки, газові труби, лінії електропередач, водопровід, дитячий садочок, магазин, гаражі та автомобіль.

В обласному центрі найбільше пошкоджень житлового фонду та складових елементів об’єктів інфраструктури зафіксовано у Корабельному районі та прибережній частині Центрального району.

Всі екстрені служби працювали на місцях подій, документували злочини російської армії та допомагали долати наслідки обстрілів.

За минулу добу поліція відреагувала на 285 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 15 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.