На Херсонщині в ДТП загинув мопедист

9 месяцев назад 0

ДТП сталася вчора ввечері в одному з населених пунктів Великоолександрівської територіальної громади. 63-річний місцевий житель не впорався з керуванням та перекинувся на мопеді. Від отриманих травм чоловік помер на місці. За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження. Наразі призначене проведення необхідних слідчих дій та низки експертиз.

Ввечері 7 серпня до поліції надійшло повідомлення про те, що на дорозі без ознак життя знайдений чоловік, а біля нього мопед. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Поліцейські опитали місцевих жителів та з’ясували, що близько 18-ї години їх односелець, перебуваючи в нетверезому стані, їздив на мопеді населеним пунктом.

Слідчі встановили, що 63-річний чоловік, керуючи мопедом «Дельта», рухався ґрунтовою дорогою з боку вулиці Молодіжна с. Бобровий Кут у бік с. Заповіт Калинівської селищної громади. Він не впорався з керуванням, допустив перекидання транспортного засобу і помер на місці пригоди.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочате кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» ККУ. Наразі призначене проведення необхідних експертиз, тривають слідчі дії.