На Херсонщині внаслідок російської агресії одна людина загинула, пошкоджено житлові будинки

3 месяца назад 0

За минулу добу російські війська здійснили 14 обстрілів та випустили 50 снарядів по громадах Бериславського та Херсонського районів. Противник бив з артилерії та мінометів. Під вогневим ураженням армії рф перебували Херсон, Велетенське, Інженерне, Гаврилівка та Золота Балка. В результаті обстрілів пошкоджено приватні та багатоповерховий будинок, автомобілі.

Про це інформує пресслужба поліції Херсонської області.

По житлових кварталах Херсона російський агресор гатив з артилерії, намагаючись завдати якомога більшої шкоди житловому фонду. У Таврійському мікрорайоні під ворожий вогонь на вулиці потрапила 67-річна жінка, вона загинула на місці. Пошкоджено багатоповерховий будинок та два автомобілі.

На місцях російських атак працювали слідчі, вибухотехніки та криміналісти. Поліцейські проводили огляд місць подій, збирали речові докази та фіксували наслідки ударів військ рф.

За минулу добу поліція відреагувала на 201 заяву і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 13 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.